Je wordt doorgestuurd

Online Business Coaching

Zet heel gericht jouw online onderneming succesvol neer.
Maandelijkse persoonlijke 1 op 1 gesprekken, wekelijkse skypesessie, persoonlijke whatsapp chat, beoordeling en feedback op jouw producten en pagina's, toegang tot online trainingen en online community.

Het aantal coachingsplaatsen is gelimiteerd. Neem altijd eerst contact op. 

NEEM PERSOONLIJK CONTACT OP

De Routekaart naar een Succesvol Bedrijf

Hoe blijf je staande in de jungle van online ondernemen? Waar moet je beginnen? Wat moet je wel of wat vooral niet doen? Hoe zorg je voor gestructureerd en snel resultaat?

Persoonlijke 1 op 1 coaching is de snelste manier om succes te hebben. Natuurlijk kan je het allemaal zelf uitvogelen. Kan je ieder wiel zelf uitvinden. En kan je zelf 100% aan de kar trekken. Maar iedereen weet dat als je zelf midden in je eigen onderneming staat, je blind wordt voor de dingen die je echt moet doen. Er komt zoveel op je af en je bent een held als je dat allemaal zelf kan overzien.

Het is niet voor niets dat succesvolle ondernemers zich laten begeleiden door succesvolle coaches en mentors. Iemand die op een afstandje meekijkt. Die je steunt, je support, je feedback geeft. Die je helpt met de volgende stap. Die je behoedt voor grote missers.

Een goede coach zorgt ervoor dat hij zichzelf terugverdient. Een goede coach zorgt ervoor dat jij meer bereikt dan je zelf zou kunnen behalen. Een goede coach zorgt ervoor dat je succesvol(ler) wordt binnen een termijn die je zelf ambieert.

Als jij er klaar voor bent om jouw online onderneming naar het volgende niveau te brengen? Dan wil ik je graag helpen. Heel gericht, één op één. Laten we beginnen om elkaar eerst even te spreken.

NEEM CONTACT OP

OPZET ONLINE BUSINESS COACHING

Persoonlijke coaching is een intensief traject met veel persoonlijk contact.
Daarom is het aantal coachingsplaatsen zeer beperkt.

Gedurende jouw coachingstraject werken aan de verschillende fases van jouw online onderneming. Een fase kan in 1 maand worden afgerond, maar is afhankelijk van jouw voortgang en inzet. Indien jij dat wilt kan een bepaalde fase ook korter of langer duren.

Per maand krijg je de volgende coachingsvormen:

  • Live coachingsessie in Leiderdorp van 2 uur
  • 2-3x per maand (wekelijks) Skype of telefoonsessie
  • Whatsapp mogelijkheid voor dringende vragen
  • Feedback op jouw producten en internetpagina's in de Skypesessie.
  • Toegang tot de Online Business Community
  • Toegang tot verschillende online trainingen (afhankelijk van coachingsplan)

Het coachingstraject is altijd afgestemd op jouw behoefte. Dat betekent dat je alleen aan de fases werkt die voor jou nu van toepassing zijn. In overleg kunnen we altijd andere accenten leggen.

Fase 1

Jouw Plek als Online Ondernemer

In de live sessie maken we een intense APK van jouw onderneming. Waar sta je met jouw onderneming? Wat heb je al klaar, wat moet je nog doen?

We onderzoeken je motivatie, je drijfveren, je doelgroep, je concurrentie, je producten, de technische onderdelen, je zichtbaarheid op basis van de 4 pijlers: Positionering, Producten, Processen en Promotie.

Na deze sessie heb je een duidelijk overzicht van de onderdelen waar je mee aan de slag gaat. Deze sessie zorgt voor het fundament van jouw online bedrijf.

In deze fase werk je de verschillende onderdelen van je bedrijf uit en / of vul je de hiaten in jouw bedrijfsplan.

Aan het eind van deze fase heb je glashelder waar jij als online ondernemer voor staat, wie je doelgroep is en wat jouw klanten van jou verwachten.

Fase 2

Jouw Online Product Suite

In de live sessie stellen we jouw product suite vast.

We kijken direct naar het gehele plaatje. Wat is je hoofdproduct waarmee jij jezelf in de markt gaat zetten? Wat zijn de afgeleide instapproducten? Wat zijn je gratis weggevers? Hoe zet je dit op je website? Wat worden je blogposts? Wat schrijf je in je social media uitingen? Wat is je eventuele high-value product?

Na deze sessie heb je een volledig beeld hoe jouw online bedrijf er in de eerste fase uit gaat zien. Op basis van dit overzicht krijg je een plan waar je als eerste mee aan de slag gaat.

In deze fase maak je een outline van de verschillende producten (het is niet nodig om direct alle producten te maken). Je maakt je eerste weggever en laaggeprijsd product. Je valideert je hoofdproduct bij je (toekomstige) klanten.

Aan het eind van de fase kan jij je positioneren als online ondernemer met een overzicht van verschillende producten.

 

Fase 3

Bouw Jouw Online Onderneming

In de live sessie stellen we jouw product funnel samen.

We kijken hoe we de verschillende onderdelen zoals je homepage, je optin pagina, je autoresponder, je bedankpagina, je follow-up emailserie, je vervolgaanbiedingen vorm gaan geven zodat deze onderdelen een logisch en consistent geheel gaan vormen.

In deze fase ga je de processen van eerste online funnel inrichten zodat je je nieuwe klanten bij de hand neemt en door jouw onderneming leidt naar jouw producten in verschillende prijscategorien.

DIt is ook de fase waarin je je website neerzet of verbetert. Gedurende deze fase blijf je ook werken aan de uitbreiding van jouw productaanbod, onder andere door je hoofdproduct meer vorm te geven.

Aan het eind van deze fase heb jij je eerste productfunnel staan en kan je ook daadwerkelijk online omzet realiseren.

Fase 4

Hello World! Hier ben ik!

In de live sessie stellen we jouw online marketing strategie samen.

We kijken welke platforms voor jou het meest interessant zijn. We maken een strategie waarbij je met minimale inspanning op zo veel mogelijk platforms aanwezig kan zijn. We bespreken advertentiestrategiën en hoe je deze aan jouw funnel kan koppelen.

In deze fase ga je bloggen, nieuwsbrieven schrijven, aanwezig zijn op social media, vlogs maken. Afhankelijk van het online marketingplan. Alle uitingen zijn gericht op jouw funnel en producten.

Aan het eind van deze fase heb je ervaring met de verschillende social media platforms. Weet je hoeveel tijd een en ander kost en kan je bepalen wat je zelf blijft doen en wat je wilt uitbesteden. En je hebt je eerste online advertentiecampagne gedraaid.

Fase 5

Meten en Verbeteren

In de live sessie lopen we de verschillende onderdelen van jouw onderneming nog eens door. Wat werkt wel? Waar gaat het mis?

Online ondernemen is meten, weten en verbeteren. Geen een online bedrijf was meteen de eerste keer een grandioos succes. Alleen de ondernemer die bereid is om naar zijn cijfers te kijken en op basis daarvan aanpassingen aan te brengen, wordt een succesvolle ondernemer. Dat is jouw taak deze fase.

Dit is voor veel ondernemers een enge fase. Je moet met de billen bloot. Je moet accepteren dat niets alles een succes was. Kijken naar je fouten zonder teleurgesteld te worden. Als je de technieken in deze fase een vast onderdeel van jouw onderneming maakt, zal je echt sprongen van succes gaan maken ten opzichte van andere ondernemers.

Aan het eind van deze fase zal jouw online funnel beter converteren en heb je de grootste problemen opgelost.

Fase 6

Opschalen en uitbreiden. Wat is de volgende stap?

In de live sessie bepalen we jouw strategie voor de komende maanden.

Deze fase is voor iedere ondernemer verschillend. Wil je meerdere instapproducten maken? Meerdere optin mogelijkheden? Een nieuwe funnel bouwen? Een andere doelgroep aanspreken? Wat kan je uitbreiden zodat je het snelste resultaat hebt?

In deze fase ga je zorgen voor een omzetverhoging binnen jouw bedrijf op basis van je bestaande activiteiten en producten.

Online Business Coaching Opties

VIP DAG

NEEM CONTACT OP VOOR PRIJS

Volle dag live coaching

1x Skype of telefoonsessie

Lunch

Meelezen en Feedback


 


 

JA, COACH MIJ!

DRIE MAANDEN

NEEM CONTACT OP VOOR PRIJS

Maandelijks 2 uur live coaching

2-3x pm Skype of telefoonsessie

Whatsapp Hulplijn

Meelezen en Feedback

Toegang Expert Support voor Online OndernemersJA, COACH MIJ!

ZES MAANDEN

NEEM CONTACT OP VOOR PRIJS

Maandelijks 2 uur live coaching

2-3x pm Skype of telefoonsessie

Whatsapp Hulplijn

Meelezen en Feedback

Toegang Expert Support voor Online Ondernemers

Toegang
Online Business Building Blocks

JA, COACH MIJ!

Even Bellen?

Het is verstandig dat we eerst even telefonische contact met elkaar hebben. Stuur me even een email met je telefoonnummer en ik bel je op.